Browse Category: Legoland Discount

Jimat! Promo Cantik !!30% Diskaun Tiket Legoland M’sia Dgn Maybank Card

Jimat! Promo Cantikkk!! 30% Diskaun Tiket Legoland M’sia Dgn Maybank Card

diskaun-30%-legoland-maybank

Jimat 30% !! Bagi korang yang nak ke Legoland ni ada promosi Maybank Card, diskaun untuk tiket , info spt berikut:-

  1.  Tarikh :
    • Sah  dari 1 March ke 30 June 2017
    • Sah utk semua  Maybank Credit/Debit Cards
  2. 30% off  utk LEGOLAND Malaysia Theme Park + Water Park Combo Ticket, or LEGOLAND Malaysia Theme Park Ticket.
  3. Tak sah unutk pembelian tiket Water Park sahajaBeli tiket anda online melalui www.LEGOLAND.com.my/promo/MBBOnline2017  atau anda beli kat kaunter tiket LEGOLAND® Malaysia Resort  dengan bawa sekali dan transaksi dengan  Maybank Card anda.
  4. SEBUT sekali “Maybank Promotion” sebelum anda beli tiket tu jangan  tak sebut ok, nnti tak dapat diskaun ya!!

MAKLUMAT TERPERINCI Sila ke Website Maybank s/mana di bawah :-
http://info.maybank2u.com.sg/personal/cards/special-promos/legoland.aspx

Apalagi jangan terlepas peluang ni jangan lupa, menginap di Dillenia Homestay banyak kelebihannya!!

Nak cari makan best masa di sini meh sini klik link tempat makan ni

 

Promo Annual Pass Legoland utk Orang Johor

Promo Annual Pass Legoland utk Orang Johor

Promo Annual Pass Legoland utk Orang Johor

Promo Annual Pass Legoland utk Orang Johor dengan harga diskaun terhebat  semenjak Legoland dibuka  2tahun lepas. PROMO hingga 19 September 2016. Ayuh orang Johor jangan lepaskan peluang!! Annual Pass cuma boleh diperolehi di kaunter sahaja, tidak melalui  online.!!

Baucar Tesco, Diskaun Tiket Legoland Nusajaya

Baucar Tesco, Diskaun Tiket Legoland Nusajaya

 

baucar-tesco homestay legoland

http://homestaylegolandjohorbahru.com/blog Bagi anda yang rajin berbelanja barang kt Tesco inilah masanya untuk ambil peluang dari insentif yang diberikan oleh Tesco. RM100 ke atas dlm 1 resit dpt 1 baucar Diskaun Legoland. PROMOSI HINGGA 25 Nov ni sahaja.! Baucar sah hingga 31 Mac 2016. Jadi, jangan lepaskan peluang ni untuk kurangkan kos belanja tiket masuk ke Legoland. Gaji pun dah dapat, cuti sekolah pun dah bermula ya :-)